Gebruik bij het registeren a.u.b geen @ hotmail of Live mail adres omdat dan de registratie mail automatisch in uw map ongewenste mail terecht komt of zelfs geblokkeerd wordt.
Heb je enkele minuten na registratie geen mail ontvangen, controleer dan je SPAM box mocht je toch een hotmail of live adres gebruikt hebben.
Het advies is om deze adressen liever niet te gebruiken.

Over Ons

Ben jij recent of al wat langer geleden je geliefde verloren en ben je onder de 60 jaar? Heb je behoefte aan contact met lotgenoten?

Meld je dan aan op dit besloten forum van 'Jong Je Geliefde Verloren'

Hier zitten ervaringsdeskundigen die elkaar op allerlei manieren proberen te steunen, doordat ze elkaars verhalen (h)erkennen.
Het begrip wat er is voor elkaar geeft een gevoel van thuiskomen en écht begrepen te worden. Immers, lotgenoten hebben vaak aan maar een half woord genoeg.
Ook worden er uitjes en ontmoetingen georganiseerd en is er een mogelijkheid tot chatten met elkaar.

Ben je zelf geen jonge weduwe/weduwnaar, maar ken je wel iemand die graag met lotgenoten wil praten? Wijs ze dan op dit forum via

www.jjgv.nl

Werk je zelf in de uitvaartbranche en kom je in contact met weduwen/weduwnaren tot 60 jaar, wijs ze dan op dit forum. Het kan zo helpend zijn om met lotgenoten te kunnen delen.