Welkom, nog geen lid? eerst even dit lezen.

Dit forum is door iedereen (zowel lid als niet-lid) te bekijken. Er kan hier ook gereageerd worden door niet-leden. Heb je als niet-lid een vraag over deze site/forum of over JJGV? Stel 'm hier.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
A3deRoo
Oprichter/Webmaster
Oprichter/Webmaster
Berichten: 2713
Lid geworden op: vr okt 15, 2004 17:26
Reden voor lidmaatschap: Na het overlijden van mijn vrouw wilde contact met mensen die hetzelfde mee hadden gemaakt. N.a.v. dat contact is deze site ontstaan.
Locatie: Den Haag
Contacteer:

Welkom, nog geen lid? eerst even dit lezen.

Bericht door A3deRoo » vr okt 29, 2004 7:31

Welkom op het openbare forum van JJGV,

Dit forum is voor een ieder te lezen, ben je nog geen lid en wil je toch een vraag stellen aan lotgenoten of de beheerders dan kun je dat hier doen. Probeer je vraag zo duidelijk mogelijk te stellen.De beheerders en leden zullen hun best doen om je vraag hier te beantwoorden.

Mocht je je afvragen waarom er afgeschermde gedeelten zijn van forum, dan is deze vraag simpel te beantwoorden: rouwen is vooral verdriet en het blootleggen van je emoties, om toch een zekere vorm van privacy en geborgenheid te creëren tussen lotgenoten is een groot aantal onderwerpen niet zichtbaar voor niet-leden. Wij willen ons niet verstoppen voor de buitenwereld, maar het is in het verleden gebleken dat mensen toch een zekere geborgenheid willen hebben. Wij hopen dat je daar begrip voor kunt opbrengen.

Posts die niets met de site te maken hebben of kwetsend zijn zullen door de moderators verwijderd worden.

Wij willen de pers en andere media vragen om, wanneer zij een vraag hebben voor de lotgenoten of een oproep willen plaatsen, contact op te nemen met de beheerders van deze site en niet op voorhand een bericht te plaatsen, deze zal worden verwijderd. Alleen op verzoek zullen oproepen e.d. worden geplaatst door de beheerders van JJGV.

Wanneer je je registreert voor het forum zijn er meerdere fora met diverse onderwerpen tot je beschikking. Bij registratie dien je alle verplichte velden naar waarheid in te vullen incl. een geldig e-mailadres, dit adres word gebruikt voor het sturen van de bevestiging van lidmaatschap en voor de algemene werking van het forum. Registratiegegevens zullen nooit worden doorgegeven aan derden.

Wanneer u een bericht als gast wilt plaatsen, wordt er een bevestigingscode gevraagt onderaan het bericht, type de bevestigingscode in zoals deze wordt weergegeven en klik daarna op OK, het bericht zal dan worden geplaatst, tevens is het geplaatste bericht niet meteen zichtbaar, het zal eerst moeten worden goedgekeurd door een moderator. Dit is een maatregel om SPAM tegen te gaan, wij zijn hier helaas toe genoodzaakt. Wij hopen op je begrip.

De beheerders

Plaats reactie