Pagina 1 van 1

Registreren als lid, LEES DIT EERST.

Geplaatst: do dec 19, 2019 11:14
door A3deRoo
Wij hanteren een maximum registratieleeftijd tot max. 60 jaar

Bij registratie wordt gevraagd om een "Reden voor lidmaatschap", dit is een verplicht veld, wanneer er onvoldoende informatie wordt opgegeven, dan zal een beheerder contact opnemen met de vraag om meer informatie. Wanneer achteraf blijkt dat er gelogen is in de Reden voor lidmaatschap, dan zal het account onmiddellijk worden worden gedeactiveerd en het IP adres worden gebanned.

Het gebruik van een hotmail adres is toegestaan, maar niet aan te raden aangezien hotmail de registratiemailtjes van JJGV ziet als SPAM en zal blokkeren of in de map ongewenste mail zetten. Heb je een registratie gedaan met een hotmail adres? Controleer dan altijd je ongewenste mail.

JJGV is enkel en alleen toegankelijk voor mensen die hun partner verloren zijn, familieleden, nieuwe partners of vrienden e.d. van weduwen/weduwnaars kunnen geen account aanvragen, deze aanvragen worden verwijderd.

Indien er na 1 maand na activering van het account door een beheerder niet voor de eerste keer wordt ingelogd, dan zal het account worden verwijderd.