Gebruik bij het registeren a.u.b geen @ hotmail of Live mail adres omdat dan de registratie mail automatisch in uw map ongewenste mail terecht komt of zelfs geblokkeerd wordt.
Heb je enkele minuten na registratie geen mail ontvangen, controleer dan je SPAM box mocht je toch een hotmail of live adres gebruikt hebben.
Het advies is om deze adressen liever niet te gebruiken.

Berichten plaatsen als gast

Dit forum is door iedereen (zowel lid als niet-lid) te bekijken. Er kan hier ook gereageerd worden door niet-leden. Heb je als niet-lid een vraag over deze site/forum of over JJGV? Stel 'm hier.
Gebruikersavatar
A3deRoo
Oprichter/Webmaster
Oprichter/Webmaster
Berichten: 453
Lid geworden op: vr okt 15, 2004 17:26
Reden voor lidmaatschap: Na het overlijden van mijn vrouw wilde contact met mensen die hetzelfde mee hadden gemaakt. N.a.v. dat contact is deze site ontstaan.
Contacteer:

Berichten plaatsen als gast

Bericht door A3deRoo »

Mocht je i.v.m. de forumregels geen lidmaatschap aan kunnen vragen, maar je hebt toch vragen aan lotgenoten, dan ben je van harte welkom om in dit openbare gedeelte als gast relevante vragen stellen/berichten te plaatsen. Ook hier zijn onze forumregels op van kracht.

Je bericht zal eerst worden bekeken door een beheerder en worden goedgekeurd voordat het zichtbaar is.
Blijf vooral jezelf,er zijn al zoveel andere
Sommige 'vrienden' zijn als de schaduw; je ziet ze alleen als de zon schijnt; anderen zijn als de zon zelf: ze komen op als het donker is.