Gebruik bij het registeren a.u.b geen @ hotmail of Live mail adres omdat dan de registratie mail automatisch in uw map ongewenste mail terecht komt of zelfs geblokkeerd wordt.
Heb je enkele minuten na registratie geen mail ontvangen, controleer dan je SPAM box mocht je toch een hotmail of live adres gebruikt hebben.
Het advies is om deze adressen liever niet te gebruiken.

Lieve nieuwe leden

Dit forum is door iedereen (zowel lid als niet-lid) te bekijken. Er kan hier ook gereageerd worden door niet-leden. Heb je als niet-lid een vraag over deze site/forum of over JJGV? Stel 'm hier.
Poesta

Lieve nieuwe leden

Bericht door Poesta »

Lieve allemaal
Graag wil ik alle nieuwe leden van harte verwelkomen.
De eerste keer dat ik op jjgv schreef en hartverwarmende reacties kreeg, heeft mij zo geraakt dat ik daarna mij ben gaan inzetten voor dit belangrijke forum.
Graag wil ik jullie uitnodigen om jullie verhaal te schrijven of op verhalen te reageren.
Probeer het eens, ook is het voor de vaste schrijvers heel prettig dat als je iets hebt gelezen dat door een enkel zinnetje laat weten.
Je hoeft geen ellelange verhalen te schrijven een korte reactie is ook prima.
Ben jij juist lang van stof en heb je een heleboel te vertellen, dan ben je hier ook zeker op de juiste plek.

Hoe meer mensen weer schrijven, hoe groter de groep mede-lotgenoten groep is;
Mensen die elkaar dan weer op den duur kunnen ontmoeten of vakanties samen kunnen plannen.
Je verhaal doen is niet alleen voor die ander, maar het is ook heel goed voor jezelf.

Ik was helemaal geen schrijver en heb ook lang getwijfeld om hier mijn verhaal te doen, maar oefening baart kunst en ik weet ondanks de radiostilte op het forum dat er heel erg veel mee lezers zijn.
Helaas is het zo dat als je alleen leest er hier geen nieuwe verhalen komen en jullie/we elkaar dan minder kunnen steunen.
Dus ik kan alleen maar oproepen en vragen probeer het eens een keer.
Er is geen goed of fout, het maakt niet uit wat je schrijft of waar of hoe...
Dus ben je recent jong je partner verloren of heb al een tijd geleden jong je partner verloren en ben je onder de 60 jaar.
Kom en schrijf met ons mee...
Poesta

Gebruikersavatar
Lin76
Vriend(in) van JJGV
Vriend(in) van JJGV
Berichten: 1419
Lid geworden op: vr sep 17, 2010 23:16
Reden voor lidmaatschap: Hallo, ik ben Linda. Na 6 lange en heftige ziekte jaren, is mijn man op 31-8-2010 overleden. Samen met mijn 2 kinderen (destijds 4 en 6) proberen we ons leven weer op de rit te krijgen, en te houden.
Contacteer:

Re: Lieve nieuwe leden

Bericht door Lin76 »

Beste lezer,

Fijn dat je je weg naar het forum hebt gevonden! In het begin is het best wennen, want wat moet je schrijven, wie zitten er allemaal op, hoe werkt het. Weet dat eerst alleen een kort berichtje ook prima is, met je naam, leeftijd, wel/geen kinderen en hoe jouw lief overleden is. Jouw hele verhaal mag ook, maar hoeft echt niet. Probeer het eens uit, meld je aan, je krijgt er vast geen spijt van ;)

Liefs Linda
Afbeelding


~Voor Altijd Verbonden Met Ons Hart~

Plaats reactie