alles kwijt

Dit forum is door iedereen (zowel lid als niet-lid) te bekijken. Er kan hier ook gereageerd worden door niet-leden. Heb je als niet-lid een vraag over deze site/forum of over JJGV? Stel 'm hier.
Plaats reactie
brita

alles kwijt

Bericht door brita » za apr 04, 2015 15:18

Hallo
Ik heb me weer opnieuw aangemeld.ik was hier voor ongeveer 5 jaar geleden ook lid.
Maar ben een tijd weggeweest.
Mijn man is op 5 augustus 2009 omgekomen bij een motor ongeluk hij was nog maar 38.
Ik bleef achter met 3 tieners en ging een zware en moeilijke tijd tegemoet.
Gelukkig hadden we veel steun van vrienden en familie .
Maar na ongeveer 1jaar ontmoette ik een man. En ben daar nog steeds bij.
Maar heb nu het gevoel dat ik sinds ik bij hem ben langzaam alles en iedereen verlies.
Vrienden heb ik niet meer. In februari dit jaar is mijn broer overleden en in maart mijn zus. Ik heb nu alleen nog mijn 3 kids mijn vriend en mijn moeder . Mijn moeder 83 jaar en heeft longkanker en is uitbehandeld. Alles loopt verkeert ik heb helemaal geen zin meer in dit leven. Ik heb het gevoel dat ik nooit weer gelukkig zal zijn. Ik zit hele dagen binnen heb geen zin om naar buiten te gaan. Ik heb niemand om iets mee te doen. Mijn huidige vriend is altijd moe of ziek en vindt niks leuk. En zo anders als mijn overleden man die zorgde er voor dat we leuke dingen gingen doen en maakte mij echt gelukkig. Ik weet niet meer wat ik moet ben ook echt alles kwijt wat ik had mijn geluk mijn gezin en mijn geld .het liefst zou ik verdwijnen. Ik ben echt op ik kan niet meer een heb niemand die me kan helpen .ik wist niet dat iemand zich zo ongelukkig kon voelen. Ik voel me dood. Maar wil dit niet voelen. Ik ben nog jong en wil genieten van het leven maar ik weet niet meer hoe.

Naomi6008
Vriend(in) van JJGV
Vriend(in) van JJGV
Berichten: 49
Lid geworden op: ma dec 26, 2011 19:55
Reden voor lidmaatschap: Naomi 28 jaar. Mijn man is 3 maanden geleden overleden, pas 31 jaar.
Locatie: Alkmaar

Re: alles kwijt

Bericht door Naomi6008 » di apr 07, 2015 19:47

Tjeetje, dat is ook niet niks was je allemaal meemaakt. Kan me voorstellen dat het je teveel wordt. Misschien kun je contact opnemen met de huisarts om te bespreken hoe je je voelt. Misschien kan die je helpen, of bijvoorbeeld doorverwijzen naar goede hulpverlening.

Ik wens je heel veel sterkte!
Op 13 oktober 2011 is mijn allerliefste lief overleden. Love you 4 ever!

Aranka
Berichten: 14
Lid geworden op: za apr 11, 2015 10:00
Reden voor lidmaatschap: Mijn man, beste maatje, grote liefde is onverwacht overleden op 29 november 2014. We waren 23 jaar erg gelukkig samen, hij was pas 47.
Locatie: België
Contacteer:

Re: alles kwijt

Bericht door Aranka » zo apr 12, 2015 10:56

Dag Brita
Dat is een hoop om alleen te dragen.
Mij lijkt dat een goede psychologische of morele begeleiding (rouwbegeleiding of rouwtherapie) je goed zou kunnen helpen?
Goed dat je terug naar hier kwam om je pijn te uiten, maar een persoonlijk face-to-face hulpverlener zal je professioneel bijstaan en je stap voor stap begeleiden om alles draaglijker te maken.
Laat af en toe horen hoe het met je gaat!

brita

Re: alles kwijt

Bericht door brita » za apr 25, 2015 15:11

dank je voor jullie reactie .ik zal aankomende week een afspraak maken bij mijn huisarts.kijken hoe dat gaat.
ik voel me inmiddels niet veel beter .de dagen en nachten duren zo lang . heb totaal geen energie meer ,normaal wel bezig in mijn huis maar ik heb ook daar helemaal geen energie meer voor ,laatst kwam mijn zoon en zijn vriendin om mij te vertellen dat ik oma wordt ,(normaal zou ik een gat in de lucht springen van dit nieuws ) maar nu vindt ik het moeilijk om blij te zijn .wat me wel in mijn hoofd op kwam was jammer dat mijn man dit niet meer mee mag maken .ik merk ook dat ik heel snel overal om kan huilen echt de domste dingen ,mijn vriend vraagt wel steeds is er iets ,maar ik hou me groot en zeg nee niks .misschien is dat ook wel verkeerd maar heb gewoon het gevoel dat ik met hem er niet over kan praten ,en mijn kinderen wil ik er niet mee lastig vallen die hebben hun eigen leven ,ook al zien ze het wel aan mij dat het niet goed gaat ,maar goed eerste stap om naar de huisarts is gezet ,en ik houdt jullie op de hoogte....

Plaats reactie